fbpx

Företagslån

Jämför Företagslån – Vi har tagit fram de långivarna vi tycker är bra

Det är ett vanligt dilemma, spesiellt för små företag, att hamna i ett cash flow problem med för lite kontanter. Företaget kanske går bra men du har i en tillväxtfas för lite kontanter. En lösning för problemet kan vara att ta ett företagslån till ditt företag. Tillgång till pengar är helt vitalt för att företaget skall kunna gå framåt och expandera. Affärsideen kan påverka hus kontantströmmen ser ut på kort eller lång sikt. Som företagare måste du ha en solid plan för att tackla framtiden. Brist på pengar kan betyda att det kommer mindre intäkter, så det kan vara mycket viktigt att ha tillgång till kontanter.

 • Låna mellan 10 000 – 5 000 000 kr
  - Jämför 20+ långivare.
  - Du kan välja bästa lånet.
  - Endast 1 kreditupplysning
  Återbetalningstid: 6 mån - 5 år.
  Kostnadsfri ansökan
  Jämför flest långivare.
  Snabb utbetalning - ofta samma dag.
  Snabbt svar
 • Låna mellan 50 000 – 2 000 000 kr
  - Din ansökan går ut till flera olika långivare.
  - Du kan välja det bästa erbjudandet.
  - Endast en kreditupplysning.
  Återbetalningstid 6 mån – 5 år.
  Ansök snabbt och helt kostnadsfritt.
  Sveriges största jämförelsetjänst för lån
  Säkerhet i världsklass.
 • Låna mellan 10 000 – 2 000 000 kr
  – Enkel digital ansökan.
  – Snabbt svar med offert via email.
  – Ansökan är inte bindande.
  Återbetalningstid 1 – 24 mån.
  Intelligent kreditbedömning.
  Pengarna på kontot inom 24 h.
  Inga dolda avgifter.
 • Låna mellan 20 000 – 7 000 000 kr
  Jämför 18+ långivare.
  Välj bästa lånet.
  Snabb ansökan - lån inom 24 h
  Återbetalningstid 1 mån – 5 år.
  Kostnadsfri ansökan.
  Bra service.
  Kostnadsfri rådgivning - vid behov
 • Låna mellan 20 000 – 2 000 000 kr
  – Inget pappersarbete.
  – Inga ansökningsavgifter.
  – Ansök enkelt på 5 minuter.
  Återbetalningstid upp till 24 mån.
  Beslut baseras på kassaflöde, inta bara på kreditpoäng.
  Inga dolda avgifter.
  Ingen säkerhet krävs, endast personlig borgen.

Rätt lån för ditt företag

Det finns många olika sätt att låna pengar på. Som företagare är det viktigt att du ser på alla olika möjligheter du har innan du tar upp ett lån. Om du skall låna pengar måste du först ta reda på hur mycket pengar du behöver och små måste du ha en solid och realistisk plan för hur snabbt du skall betala tillbaka lånet. Eller sälj dina fakturor via factoring för att finansiera din verksamhet.

Lånemöjligheter även för nystartade bolag

När man har ett nystartat företag kan det vara svårt att få låna pengar eftersom ditt företag inte har någon inkomsthistorik eller kredithistorik. Detta är ett dilemma för många. Brist på finansiella möjligheter kan göra att företaget aldrig får chansen att blomstra upp. Det är ofta att unga företag behöver tillskott av kapital, men har svårt att få det.

Företagslånen på denna listan är långivare som ofta är lite mer flexibla än de traditionella bankerna. Fördelen med dessa aktörerna är att ditt företag kan ha större möjligheter till att få lån, även om räntan kanske kan vara lite hög hos några aktörer. Man kan tycka vad man vill om företagslån men faktum är att de gör att fler företag får chansen att låna pengar.

Andra finansieringslösningar

Factoring är en finansieringslösning som används i allt större utsträckning inom näringslivet, ofta som ett komplement till ett banklån. Factoring går ut på att företag säljer eller belånar sina fakturor genom att bolag erbjuder factoringtjänster.

Företagslån bildLåna som enskild företagare

Om du är enskild företagare så är du och ditt företag en och samma fysiska person. Detta ger dig lite fler möjligheter. Du kan som enskild företagare låna pengar till ditt företag genom dig själv med hjälp av lån till privatpersoner, så kallade privatlån. Om det är att rekommendera måste du själv avgöra. Räntan kan variera ganska mycket och om det är värt det kan bero på vilket ränteerbjudande du får. Här kan du jämföra privatlån.

*Den nominella räntan sätts individuellt baserat på din kreditvärdighet och återbetalningsförmåga. Läs mer på webbsidan till långivarna för att se tillkommande avgifter och prisexempel.

Registrera ditt företag

Har du bestämt dig för att starta företag? Här får du hjälp att planera och komma igång med ditt företag, till exempel att välja företagsform, företagsnamn, skapa en affärsplan och registrera ditt företag.