Om ossPRIVATLÅNLISTAN

Om oss

Privatlånlistan.se är en gratis oavhängig websida som jämför privatlån og lån på den Svenska marknaden. Sen vi är en oavhängig aktör så vi representerar inte någon av de låneutgivarna som står på våran sida.

Målsättningen är att hjälpa konsumenter at hitta det eller de lån som passer deras behov på en enkelt, bra og snabbt sätt. De lånen som vi lägger ut på vår websida är de privatlån som vi på olika sätt tycker är bra lån.

Det är till en var tid mycket information og detaljer om de lån vi skriver om. Det finns alltid en risk at det är detaljer och ändringar som vi ikke har fått med oss, som kan ha blivit uppdaterad uten vår vetskap. Om du finner informasjon på websiden som ikke stämmer så är du hjärtligt välkommen att sända oss en epost.

Om du har några frågot så kan vi pröva att hjälpa dig om du sänder oss en epost till: pj@kredittkort-listen.no eller ml@kredittkort-listen.no

Om du vill annonsera på våran websida kreditkort-listan.se så send oss en epost till: pj@kredittkort-listen.no eller ml@kredittkort-listen.no

Vi uppmärksammar att vi inte erbjuder privatlån eller finansiella produkter. Vår websida är en jämförelsessida för privatlån/blancolån, kreditkort og andra finansiella produkter. Informationen om produkterna kan ändras till en var tid utan att vi har plockat upp informationen. Dubbelchecka alltid informationen som står på de olika bankernas nätsidor.

Många av produkterna på vår nätsida är produkter som är med i affiliateavtal där nätsideleverantören (oss) får intäkter på att driva trafik och försäljning till respektive leverantör/nätsida. Detta skall inte påverka kvaliteten på vår websida. Vi är en fristående leverantör som vill ge användarna bra information.

Websidan drivs av Effektiv Markedsføring AS i Norge – organisationsnummer NO 915 536 670 MVA.