Om oss

Privatlånlistan.se är en gratis oavhängig webbsida som jämför privatlån och lån på den Svenska marknaden. Vi är en fristående och oavhängig aktör så vi representerar inte någon av de långivarna och bankerna som omtalas på vår webbsida.

Vår målsättning är att hjälpa konsumenter at hitta det eller de lån som passer deras behov bäst på en enkelt, bra og snabbt sätt.

Det är till en var tid mycket information och detaljer om de lån vi skriver om. Det finns alltid en risk at det är detaljer och ändringar vi ikke har fått med oss, som kan ha blivit uppdaterad uten vår vetskap. Om du finner information på vår webbsida som ikke stämmer så är du hjärtligt välkommen att sända oss en epost så att vi kan uppdatera informationen.

Om du har några frågor så kan vi pröva att hjälpa dig om du sänder oss en epost till: enquiries@firstborngroup.com

Vi uppmärksammar att vi inte erbjuder privatlån eller finansiella produkter. Vår websida är en jämförelsessida för privatlån/blancolån, kreditkort och andra finansiella produkter. Informationen om produkterna kan ändras till en var tid utan att vi har plockat upp informationen. Dubbelchecka alltid informationen som står på de olika bankerna och långivarnas nätsidor.

Många av produkterna på vår nätsida är produkter som är med i affiliateavtal där nätsideleverantören/publisher (oss) får intäkter på att driva trafik och försäljning till respektive leverantör/nätsida. Detta skall inte påverka kvaliteten på vår websida. Vi är en fristående leverantör som vill ge användarna bra information.