Qred företaglån

Qred företagslån

Qred Företagslån startades i 2015 och är ett företag som specialiserar sig på företagslån. Med Qred Företagslån kan man låna mellan 30 000 – 1 000 000 kr. Återbetalningstiden på lånet är på mellan 6 – 18 månader. Lånet fungerar på ett liknande sätt som andra företagslån där återbetalining görs med ett fast belopp.

Översikt på företagslån hos Qred Företagslån: lånebelopp 30 – 350 000,-, återbetalningstid 3 – 12 år, uppläggningsavgift 0,-, månadsomkostnad 0,- med autogiro, aviavgift 25 kr

Behöver du låna pengar till ditt företag för att kunna expandera så fort som du vill? Brist på kapital är en vanlig problemställning för små företag. Ett företagslån kan vara en bra lösning för att få tag i kapital. Se på listan av företagslån nedanför.

  • Ansök kostnadsfritt hos flera långivare
  • Endast en kreditupplysning
  • Möjlighet till EU-lån med 20 % borgenkrav
  Lånebelopp: 50 000 – 3 000 000 kr
  Återbetalningstid: 6 mån – 5 år
  Samarbetspartners: 18 stk
  Svarstid: Inom 24h
  • Kostnadsfri ansökan med endast 1 UC
  • Din ansökan går ut till över 20 långivare
  • Du kan välja bästa lånet
  Lånebelopp: 10 000 - 4 000 000 kr
  Återbetalningstid: 1 mån - 5 år.
  Samarbetspartners: 22 stk
  Utbetalning: Ofta samma dag.
  Snabbt svar
  • Erbjuder kostnadsfri rådgivning
  • Snabb ansökan - lån inom 24 h
  • 1 UC, 18+ lån - välj bästa lånet.
  Lånebelopp: 20 000 – 7 000 000 kr
  Återbetalningstid: 1 mån – 5 år
  Samarbetspartners: 18 stk
  Svarstid: Inom 24h
Lån anpassade för dig

Företagslån är ett lån du kan ta till ditt företag om du har ett behov för att få tag i kapital. De flesta företagslån fungerar som att det dras ett fast belopp av ditt konto för att betala ned företagslånet varje dag.

Ett företagslån kan också vara en bra lösning för att få råd till att göra det du behöver att göra med ditt företag för att det skall gå så bra som möjligt.

Hur snabbt får man utbetalt ett företagslån?

Det kan variera, hos flera långivare kan du få in pengarna på kontot inom 24 timmar om du är snabb med att signera.

Hur bestäms räntan?

Flera skriver att företagslånet är räntefritt. Det finns inga räntefria lån. Istället för att ha en nominell ränta så bakar långivarna in ränta i de fasta kostnaderna på lånet. Det man kallar för effektiv ränta är den faktiska kostnaden för ett lån med all ränta och avgifter inkluderat.

Om Ikano Banks privatlån

Du kan alltid betala ner mer på ditt lån om du önskar att amortera extra.

I samband med att du ansöker om lån gör banken en kreditupplysning. Om du blir godkänd får du besked direkt om vilken ränta du kan erbjudas.

Om du lånar med en medsökande ökar dina chanser att få lån samtidigt som att lånevillkoren normalt också blir bättre eftersom att den ekonomiska risken för banken blir lägre med två som ansöker.

Privatlån går under flera benämningar som blancolån och banklån. Alla lån är lika och kännetecknas av att de är lån utan säkerhet.

Om Qred Företagslån

Qred Företagslån bildades 2015 i Stockholm. Företaget fokuserar på företagslån till småföretag. I 2016 startade man upp i Helsinki, Finland, och i 2017 i København i Danmark. Man har också startat upp i Holland och Ungern