Komplett Bank

Komplett Bank

Översikt

 • Belopp: 10 000 – 500 000 kr
 • Återbetalningstid: Flexibel
 • Nominell ränta: 4,9 % – 19,9 %
 • Uppläggningsavgift: 495 kr
 • Månadsomkostnad: 35 kr

Ansökningskrav:

 • Du är över 18 år
 • Du har inga betalningsanmärkningar
 • Du har en regelbunden inkomst

Ränteexempel:

Ett lån på 140 000 kr under 5 år. Nominell ränta 11,90 %, effektiv ränta 13,30 %, uppl.avgift 495 kr, adm.avgift 35 kr/ md. Totalt 182 246 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 3 153 kr under 5 år.

Med Komplett Bank flexibelt lån kan du låna mellan 10 000 –  500 000 kr utan säkerhet med en återbetalningstid på 1 – 15 år och en nominell ränta på mellan 4,76 % till 17,9 %. Med Komplett Banks privatlån får du en tilldelad låneram med en individuell ränta som är rörlig.

Behöver du refinansiera, renovera huset eller behöver du pengar till någonting annat? Med ett privatlån behöver du ingen säkerhet på lånet – du kan signera med BankID och använda pengarna som du vill.

Privatlån utan säkerhet

Privatlån är ett lån utan säkerhet som lämpar sig väl till privata projekt och till att samla dyra lån som snabblån och kreditkortsskulder. Det går att spara mycket pengar på att samla dyra lån sen man ofta får både lägre ränta och mindre avgifter. Att samla sina lån är ett bra sätt att förbättra sin ekonomi.

Ett privatlån kan också vara en bra lösning för att få råd till att viktiga projekt, som till exempel att reparera bilen, renovera badrummet eller något annat. Utöver privatlån så utger Komplett Bank kreditkortet Komplett Bank Mastercard.

Hur snabbt får man utbetalt ett privatlån?

Normalt betalas pengarna ut inom 1–2 dagar efter att du har signerat din ansökan och Komplett Bank har mottagit ditt skuldbrev.

Hur bestäms räntan?

Räntan på ditt lån bestäms efter att din ansökan är behandlad. Ju bättre din ekonomi ser ut desto lägre ränta får du som regel. Räntan baseras på hur stort belopp du vill låna och på dina individuella ekonomiska förutsättningar, så som din inkomst och din kredithistorik. Ikanos lån har som så många andra banker rörlig ränta. Det innebär att räntan både kan höjas eller sänkas under lånets löptid. För att räntan skall kunna höjas krävs det dock att bankens upplåningskostander ökar, så din ränta kan inte höjas hur som helst av banken.

komplett bank privatlån


Komplett Bank privatlån

Med Komplett Bank privatlån kan du låna mellan 10 000–500 000 kr under en valfri återbetalningstid (i snitt på mellan 1–15 år). Lånet fungerar så att du får en låneram som du själv kan disponera fritt. Räntan sätts individuellt och är rörlig. Den nominella räntan är mellan 4,9 %–19,9 % och den effektiva räntan var tidigare mellan 4,9 %–19,9 %.

Låneram

Med Flexibelt lån hos Komplett Bank får du en låneram på upp till 500 000 kr utan att ställa säkerhet. Storleken på låneramen fastställs individuellt utifrån en bedömning av den sökandes ekonomiska situation och angiven önskad storlek på låneramen.

Flexibel återbetalningstid

Återbetalningstiden är valfri, men brukar ligga på mellan 1 till 15 år. Eftersom att lånet fungerar som en låneram kan du betala av på lånet när du vill. Varje månad måste du betala ett minimibelopp (precis som på alla andra lån), men så länge du betalar minimibeloppet kan du betala av resten av lånet så snabbt du vill. Räntor debiteras på det utestående lånebeloppet och faktureras månadsvis. Förfallodatum är den 27:e varje månad.

Privatlån hos Komplett Bank

Kärt barn har många namn. Privatlån kallas också blancolån, konsumtionslån, fritidslån, renoveringslån, samlingslån, billån, båtlån osv. Komplett Bank samlar allt under ett tak och kallar det för Flexibelt Lån.

Samlingslån – samla lån och krediter hos Komplett Bank

Om du redan har skulder i samband med kreditkort, köpfinansiering och/eller sms-lån eller andra snabblån har du antagligen flera utgifter i form av hög ränta och avgifter hos alla långivarna. Om du samlar dina lån hos Komplett Bank får du mest sannolikt mycket bättre ränta och avgifter hos en bank istället för hos flera. Det kan gå att spara mycket pengar på att samla dina lån. Det kan även vara värt att se över dina alternativ och hitta bästa kreditkortet för dig för att maximera besparingarna. Kom ihåg att det inte är bindande att ansöka. Du har ingenting att förlora på att se vilket erbjudande du kan få.

Ansökningskrav

 • Du är över 18 år.
 • Du har inga betalningsanmärkningar.
 • Du har en regelbunden inkomst.

Du får svar på ansökan med en gång och kan signera med BankID.

Finansiell information, kostnader och avgifter

 • Lånebelopp: 10 000 – 500 000 kr
 • Återbetalningstid: 1 – 15 år
 • Låneram fastställs individuellt utifrån en bedömning av den sökandes ekonomiska situation och angiven önskad storlek på låneramen. Låneramen kommer att kunna utökas med tiden.
 • Nominell ränta: 4,9 % – 19,9 % (räntan fastställs individuellt)
 • Effektiv ränta: tidigare 5,9 % – 19,9 % (framgår inte på hemsidan för tillfället)
 • Uppläggningsavgift: 495 kr
 • Administrationsavgift: 35 kr
 • Årsavgift: 0 kr
 • E-postfaktura/direktbetalning: 0 kr
 • Uttagsavgift: 0 kr
 • Förfallodatum: den 27:e varje månad
 • Du signerar lånet med BankID/e-legitimation
 • Hela ansökningsprocessen kan fullgöras från mobilen
 • (Valfri) betalningsförsäkring 0,25 % av saldot varje månad
 • (Valfri) handläggningsavgift 450 kr vi ändringar av låneavtalet efter etablering

Prisexempel: Låneexempel: 140 000 kr ö/ 5 år, nominell ränta 11,90 %, effektiv ränta 13,30 %, uppl.avgift 495 kr, adm.avgift 35 kr/ md. Totalt 182 246 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 3 153 kr under 5 år.

Låna i Norge

Behöver du låna pengar i Norge? Bor du i Norge och behöver ett privatlån så kan du gå till vår norska motsvarighet av detta lånet som heter Komplett Bank forbrukslån.


Om Komplett Bank

Komplett Bank var från början en norsk bank. Idag finns de även i Sverige med olika typer av fritids- och finansieringsprodukter för privatmarknaden i form av privatlån utan krav till säkerhet med attraktiva villkor.

Banken har i huvudsak norska investerare. Den största ägaren är Komplett AS som är en av de ledande nätdetaljisterna i Norden. Komplett AS har 20 % ägarskap i Komplett Bank.

Idag är Komplett Bank registrerat på NOTC listen (en lista för onoterade aktier i Norge) med ticker symbolen KOMP.

Komplett Bank samarbetar med KomplettGroup. Komplett Group står bakom flera av de största nätbutikerna i Skandinavien com Komplett.no, Komplett.fi och Komplett.se, och profilerar sig som den största aktören inom e-commerce i Skandinavien.

Oavsett hur du använder lånet rekommenderar vi att du lägger upp en förnuftig avbetalningsplan.