Loan Butler

Svar inom 24 timmar

Fordelar med Loan Butler

 • En ansökan går ut till över 20 banker. Du kan välja det bästa erbjudandet.
 • Låna mellan 5000 – 500 000 kr.
 • En ansökan = en kreditupplysning hos UC.
 • Låg bästa ränta.
 • Du kan signera lånen med BankID hos de flesta bankerna.
 • Gör vad du vill med pengarna.

Nackdelar

 • Det är en hög högsta ränta.

Vem kan låna pengar hos Loan Butler? Detta är minimumskravet till den som ansöker:

Du är 18 år.
Har en inkomst på minst 100 000 kr.
Har inga skulder hos kronofogden.

Det görs alltid en kreditvärdering av dig innan du får ett låneerbjudande.

Låna mellan 5000 –  500 000 kr med Loan Butler utan säkerhet. En ansökan går ut till över 20 banker och du kan välja det bästa erbjudandet. Pengarna kan du använda till vad du vill.  Tryck på ansök knappen till höger och fyll i schemat så får du svar med en gång. Hela ansökningsprocessen kan fullföras på internet och du kan signera med BankID.

Hitta den lägsta räntan med Loan Butler som ger dig möjlighet till att jämföra mer än 20 lån med en enda ansökan. Du kan välja det bästa erbjudandet. Det blir inte mycket enklare. Du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till, som tex att renovera huset, uppfylla en dröm eller något helt annat.

Loan Butler – enkelt, bra och effektivt.

 • Din ansökan går ut till över 20 banker.
 • Du kan välja det bästa erbjudandet.
 • Låna mellan 5000 – 500 000 kr.
 • Ränta från 3,54%.
 • Fullför hela ansökan enkelt på Internet och signera hos de flesta bankerna med BankID.

En ansökan = en kreditupplysning, även om du får svar från flera långivare så tas bara en kreditupplysning från UC.

Loan Butler lånemäklare privatlån


Det är mycket mindre tidskrävande att etablera ett privatlån än att låna på din bostad. Ofta tillkommer det kostnader för registrering- och etableringsavgifter som kan vara ganska höga. Med Loan Butler så har du endast en en etableringsavgift på mellan 0 -795 kr beroende på vilken bank du väljer.

Säker kryptering av dina uppgifter. Din ansökan blir krypterad och säkrad med den senaste teknologin, bland annat SSL och HTTPS. När du skriver under avtalet så erbjuder vissa långivare BankID vilket skyddar dig från ID-kapning.

Privatlån är ett snabbt och flexibelt sätt att ta lån. Det är perfekt för att refinansiera dyra smålån och andra krediter.

Få mest ut av ditt lån

Oavsett var du skall använda pengarna till så rekommenderar vi att du alltid gör en budget så att du vet hur mycket du har att röra dig med varje månad. På så sätt får du inga otrevliga överraskningar på en senare tidspunkt.


Finansiell information, kostnader och avgifter

Lånebelopp 5 000 – 500 000 kr
Återbetalningstid 1 – till 15 år.
Ränta 3,54 – 18,5%
Effektiv ränta 3,6 – 33,4%
Rörlig ränta, beräknas med avseende på sökandes ekonomiska situation.
Uppläggningsavgift 0 – 795 kr
Månadsomkostnad 0 – 40 kr

Du kan signera lånet med BankID/e-legitimation hos de flesta bankerna.

Hela ansökningsprocessen kan fullföras på mobil och pc.

Prisexempel: Ränteexempel: Vid annuitetslån på 250 000 kr med 15 års löptid, rörlig årsränta 5,77 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 5,92 %, totalt belopp 374 167 kr och månadskostnaden 2 079 kr. Räntor per 180307.
Individuell ränta, vanligtvis 3,54-18,15 %. Effektiv ränta f.n. 3,60-33,40 %.

LoanButler.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst, en låneförmedlare med fler än 20 olika långivare.

Är du interesserad i att testa en annan lånemäklare? Du rekommenderar vi att du prövar lånemäklaren Lendo.


Om Loan Butler

Firstborn IVS är företaget som ligger bakom LoanButler som är en ny kostnadsfri marknadsplats för lån. Firstborn marknadsför varumärket LoanButler som i sin tur marknadsför Freedom Finance låneförmedlingstjänst, en tjänst som hjälper dig hitta ditt drömlån med lägsta möjliga ränta. Du kan nå fler än 20 banker med endast en låneansökan och du kan själv välja det banklånet som passar dig. Tjänsten är helt kostnadsfri och icke-bindande. Målet är att ge dig möjligheten att jämföra de bästa lånen på marknaden, på ett enkelt och säkert sätt.

Jämförelsetjänster gör lånevärlden mer transparent. Du får konkurrenskraftiga låneerbjudanden, anpassade efter dina personliga förutsättningar och behov. På så vis så får du de bästa räntorna på marknaden genom att använda dig av tjänsten.

Firstborn / LoanButler samarbetar med Freedom Finance, en låneförmedlare som har 17 års erfarenhet med finanstjänster, vilket innebär att du kan känna dig trygg vid användning av tjänsten. Bakom Freedom Finance Kreditservice AB står Zmarta Group som för närvarande är representerade i Sverige, Finland, Norge och Tyskland. Efter en lång tid av god tillväxt har Zmarta Group blivit förvärvade av Bauer Media Group som numera är Zmarta Groups ägare.

 

Loan Butler lånemäklare

En oversikt av Loan Butler

 • Lånebelopp 5 000 – 500 000 kr
 • Återbetalningstid 1 – 15 år
 • Ränta 3,54% – 18,15%
 • Uppläggningsavgift 0 – 795 kr
 • Månadsomkostnad 0 – 40 kr

Ansökningskrav

 • Du är 18 år.
 • Har en årsinkomst på minst 100 000 kr
 • Du har inga obetalda skulder hos kronofogden.