Advisa

Mycket snabbt svar

En översikt av Advisa

 • Ränta: 2,95% – 29,04%
 • Belopp: 5 000 – 600 000 kr
 • Återbetalingstid: 1 – 15  år.
 • Uppläggningsavgift: 495 kr
 • Månadsomkostnad: 0 kr

Krav til den som ansöker

 • Ha fyllt 18 år.
 • Du har en inkomst på minst 10 000 kr i månaden.
 • Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden.
Låna upp till 600 000,- utan säkerhet hos Advisa med upp till 15 års återbetalningstid. Med Advisa sänder du en ansökan och får låneerbjudanden från upp till 31 långivare. Du kan välja det lånet som passar dig bäst till rätt vilkor! 

När du ansöker hos Advisa får du genom endast en kreditupplysning erbjudanden från upp till 31 banker – helt kostnadsfritt! Jämför i lugn och ro och välj det bästa erbjudandet. Det tar bara några minuter att ansöka. och du får som oftast svar med en gång, normalt har de flesta bankerna svarat inom 24 timmar.

Advisa – en av Sveriges absolut bästa lånemäklare

 • Jämför lån mellan 5 000 – 600 000,- helt kostnadsfritt.
 • Du kan samla dina lån.
 • En ansökan går ut till 31 banker genom endast 1 kreditupplysning.
 • En ansökan tar bara 2 minuter.
 • Ansökan är gratis och inte bindande.
 • Tryggt och säkert.

Så här ansöker du hos Advisa direkt på internet.
1. Tryck på den gröna knappen till höger. Fyll i schemat och sänd ansökan gratis och elektroniskt. Det tar ca 2 minuter.
2. Advisa samlar upp till 31 erbjudanden. Några banker svarar direkt, oftast har alla svarat inom 24 timmar.
3. Välj det erbjudande som passar dig bäst.
4. Privatlånet betalas ut direkt in på ditt konto, eller om du vill kan du få en utbetalningsavi.

Återbetalningtiden är mellan 1- 15 år och du kan när du vill lösa hela lånet i förtid.

När betalas lånet ut? Det snabbaste sättet är att signera skuldbrevet online och skriva under med BankID (e-legitimation) och få pengarna överförda till ditt bankkonto. Du kan välja att få en utbetalningsavi som du löser in på banken. Eller du kan välja att få skuldebrevet sänt på pr post, då tar det 2-5 dagar innan pengarna är på kontot.

Advisa


Varför använda Advisa?

Det kan vara stor skillnad på låneerbjudanden hos olika banker på grund av bankernas egen riskbedömning. Det är omöjligt att veta på förhand vilken ränta de olika bankerna erbjudet innan man har ansökt om lån. Därför är det viktigt att jämföra så många långivare som möjligt innan man tar ett lån. Detta är tidskrävande att göra på egen hand.

För varje ansökan du gör till en ny långivare tas en ny kreditupplysning som sänker din kreditvärdighet och ger dig sämre lånevillkor. När du använder Advisa så når du ut till 31 banker genom endast 1 kreditupplysning helt kostnadsfritt! Det är både smart och tidsbesparande.


Grundkrav til den som ansöker hos Advisa:

 • Ha fyllt 18 år.
 • Du har en inkomst på minst 10 000 kr i månaden.
 • Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden.

Du kan få beviljat ett lån om du har betalningsanmärkningar om du inte har en skuld hos Kronofogden, men det försvårar dina dina möjligheter att få lån.


Tryggt och säkert
Trygghet är viktigt för Advisa och är en av hörnstenarna i deras tjänst. Därför använder de säkerhetssystem och hanterar uppgifter med omsorg. För din trygghet står Advisa under tillsyn av finansinspektionen.

Räkneexempel: Räntan är rörlig och sätts individuellt. För ett annuitetslån på 100 000 kr med 12 års löptid, nominell ränta 5,64% och 0 kr i uppläggnings-/avi­­avgift blir den effektiva räntan 5,79%. Totalt belopp att betala: 137 854 kr. Månads­­kostnad: 957 kr fördelat på 144 betalningstillfällen.

Advisa sambarbetar med dessa bankerna och långivarna

Advisa samarbetar med följande aktiva banker och kreditinstitut: Swedbank, SEB, ICA-Banken, IKANO Bank, MedMera Bank, Forex, Bank Norwegian, Marginalen Bank, Resurs Bank, Santander Consumer Bank, Nordnet Bank, Collector, re:member, SevenDay Finans, BlueStep, Komplett Bank, SVEA Ekonomi, Credento, Konsumentkredit, Brocc, Lendify, Wasa Kredit, Avida, BYAX, Credway, Balanzia, Aasa Kredit, Lån & Spar Bank, MoneyGo, Cashbuddy och Moank..

Om Advisa

Advisa grundades 2011 och har som mål att hjälpa privatpersoner spara pengar på sina lån. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och har ca 50 anställda. Advisas målsättning och grundvärderingar är att vara omtänksamma, ansvarsfulla, uppriktiga och passionerade.

Sedan 2015 har de haft tillstånd från Finansinspektionen. Företaget är populärt och har per den 5 november 2018 genomsnittsbetyget 4,5 av 5 möjliga på gulasidorna.

Advisa satsar på att ha enkla och säkra lösningar för att göra det möjligt för alla att snabbt byta ut eller omförhandla befintliga lån.