Thorn privat finans - Låna 10 - 100 000 kr

Thorn Privat Finans

Thorn Privat Finans

 


Fordelar med Thorn Privat Finans

 • Du får svar på ansökan inom 1 timmer.
 • Snabbt och flexibelt.
 • Låg månadsomkostnad.
 • Bestäm återbetalningstiden själv.
 • Du kan lösa lånet när du vill utan avgifter.

Nackdelar

 • Kunde ha vart en lägre bästa ränta.

Vem kan låna pengar hos Thorn? Detta är minimumskravet till den som ansöker:

Du är 18 år.
Du är svensk medborgare.

Det görs alltid en kreditvärdering av dig innan du får ett låneerbjudande.

Låna mellan 10 000 –  100 000 kr med Thorn PrivatLån Plus utan säkerhet. Du kan använda pengarna till vad du vill.  Tryck på ansök knappen till höger och fyll i schemat så får du svar med en gång. Hela ansökningsprocessen kan fullföras på internet och du kan signera med BankID.

Med Privatlån Plus får du ett lån anpassat efter dina behov. Även om du från början har avtalat ett fast lågt månadsbelopp så bestämmer du själv avbetalningstiden. Finns det utrymme i din ekonomi kan du alltid lösa lånet i förtid, det kostar inget extra.

Du bestämmer själv vad du ska använda pengarna till. Det kan vara för att renovera huset, uppfylla en dröm eller något helt annat.

Thorn – enkelt, bra och snabbt.

 • Du får svar inom en timme
 • Du kan signera enkelt med BankID.
 • Låna upp till 100 000 kronor.
 • Bestäm återbetalningstiden själv og lös lånet när du vill – utan avgifter.

Thorn privat finans


Det är mycket mindre tidskrävande att etablera ett privatlån än att låna på din bostad. Ofta tillkommer det kostnader för reginstrering- och etableringsavgifter som kan vara ganska höga. Med Thorn Privat Finans har du endast en etableringsavgift på 595 kr.

Du kan när du vill betala tillbaka hela eller delar av lånet utan någon extra kostnad. Återbetalningstiden på lånet väljer du själv, och därför hur mycket du klarar av att betala varje månad.

Privatlån är ett snabbt och flexibelt sätt att ta lån. Det är perfekt för att refinansiera dyra smålån och andra krediter.

Få mest ut av ditt lån

Glädjen varar allra längst om ditt lån inte påverkar din vardagsekonomi alltför mycket. Därför rekommenderar vi och Thorn att du allltid gör en budget. Så att du ser hur mycket du har att röra dig med varje månad och så att du slipper otrevliga överraskningar senare.


Finansiell information, kostnader och avgifter

Lånebelopp 10 000 – 100 000 kr
Återbetalningstid 1 – till 6 år.
Ränta 9,84 – 21,60%
Rörlig ränta, beräknas med avseende på sökandes ekonomiska situation.
Uppläggningsavgift 595 kr
Månadsomkostnad 19 kr med autogiro, annars 39 kr
Du signerar lånet med BankID/e-legitimation.
Hela ansökningsprocessen kan fullföras på mobil och pc.

Prisexempel: Om du lånar 20 000:- i 72 månader så betalar du 513:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 38 245:-, baserat på ränta 21,60%, effektiv ränta 27,35% (2017-01-04), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs.

Vill du jämföra Thorn med ett annat lån? Ett annat lån vi rekommenderar är Lendo.


Om Thorn Privat Finans

Det hela började på 40-talet då österrikaren Jules Thorn fick idén att hyra ut radioapparater. Detta enkla koncept utvecklades sedermera till hundratals butiker i England och resten av världen.

Thorn grundades i Sverige 1969 och tog snart positionen som landets största och mest respekterade hyr- och finansieringsföretag inom hemelektronik. Thorn Privat Finans har sedan 1970 arbetat med finansiering. De har fokuserat på seriös och personlig service. Totalt jobbar ca 35 medarbetare i deras kundcenter i Solna utanför Stockholm för att hjälpa kunderna.

Thorn skapar finansieringslösningar som kan anpassas efter dina individuella behov. En finansieringslösning som fokuserar på dina individuella behov ger dig fler valmöjligheter. Företaget sastar på att du ska kunna få finansiering till det som betyder något för dig.

2005 förvärvade Leasy Thorn Nordics dåvarande danska dotterbolag D:E:R. I november 2006 förvärvade Leasy Thorn i både Norge och Sverige.

 

Thorn privat finans

 

En oversikt av Thorn PrivatLån Plus

 • Lånebelopp 10 000 – 100 000,-
 • Återbetalningstid 1 – till 6 år.
 • Ränta 9,84 – 21,60%
 • Uppläggningsavgift 595,-
 • Månadsomkostnad 19,-

Ansökningskrav

 • Du är 18 år.
 • Du är svensk medborgare.